Copilot voor Microsoft 365 krijgt GPT-4 Turbo met onbeperkte chatsessies 

copilot-microsoft-365

Microsoft voegt OpenAI’s GPT-4 Turbo toe aan de Copilot van Microsoft 365 met onbeperkte chatsessies en verbeterde beeldgeneratie. 

Microsoft rolt het nieuwste model van OpenAI, GPT-4 Turbo, uit in de Copilot van Microsoft 365. GPT-4 Turbo was reeds beschikbaar voor abonnees met een Copilot Pro abonnement, maar Microsoft wil nu ook zakelijke klanten prioritaire toegang bieden tot het AI-model. Abonnees van Copilot voor Microsoft 365 krijgen bovendien een onbeperkt aantal chatsessies per dag en genieten binnenkort van verbeterde beeldgeneratie in Microsoft Designer met 100 boosts per dag.  

Onbeperkte chatsessies

Microsoft voegt het nieuwste AI-model van OpenAI, GPT-4-Turbo, toe aan de Copilot van Microsoft 365. Hiermee willen ze organisaties prioritaire toegang bieden tot het nieuwste AI-model van OpenAI in de mobiele Copilot app, op het internet, in Windows en Edge. Daarnaast heffen ze de limieten voor het aantal en de lengte van gesprekken op en verhogen het aantal uploads van bestanden. 

lees ook

Microsoft wil Copilot nu ook in Verkenner stoppen

Bovendien zijn er voor de zakelijke klanten van het Copilot voor Microsoft 365 abonnement ook verbeteringen in aankomst voor de op DALL-E-3-gebaseerde Microsoft Designer. Microsoft zegt dat het vanaf volgende maand het aantal boosts voor het genereren van afbeeldingen per dag van 15 naar 100 zal brengen.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home