Copilot Pro in Microsoft 365 verstaat nu ook Nederlands

microsoft copilot kmo

Vanaf vandaag kan je interageren met de Copilot AI-assistent in het Nederlands binnen je Microsoft 365-abonnement.

Je kan al sinds dag één Copilot in het Nederlands gebruiken, maar de Copilot Pro-variant in Microsoft 365 niet. Tot vandaag moest je daar in het Engels je vragen stellen. Daar komt nu verandering in. Microsoft voegt de officiële ondersteuning toe van 16 nieuwe talen, waaronder Nederlands.

Zo kunnen Microsoft 365-abonnees met een apart Copilot-abonnement de AI-assistent in dezelfde taal gebruiken als de gratis variant die al een tijd in Edge en Windows 11 zit.

Microsoft benadrukt wel dat de nieuwe talen nog in een leerproces zitten. “Op dit moment begrijpt Copilot voor Microsoft 365 mogelijk nog niet elke spreektaal of taalconventie in een bepaalde taal. We verfijnen de taalmogelijkheden van Copilot voortdurend en moedigen gebruikers aan om ons te voorzien van bruikbare feedback. We blijven ook de lijst met ondersteunde talen uitbreiden en zullen daar de komende maanden meer over vertellen.”

Of de ‘Pro’ in Copilot Pro vandaag zijn 22 euro per maand al waard is bovenop het Microsoft 365-abonnement, lees je hier.

lees ook

Microsoft lanceert goedkoper Copilot-abonnement voor kmo’s

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home