Box introduceert oplossing met AI voor specifieke content

Op zijn eigen evenement BoxWorks heeft Box een tool voorgesteld om makkelijk specifieke content te delen. Het nieuwe systeem kreeg de naam Hubs mee.

Het Amerikaanse cloudopslagbedrijf Box heeft op zijn eigen conferentie BoxWorks de praktische tool Hubs voorgesteld. Met dit nieuwe systeem kunnen gebruikers heel specifieke content delen.

Geen lege doos

Met Box Hubs kan een bedrijf elk onderdeel binnen zijn organisatie een eigen thuisbasis geven voor wat het team exact nodig heeft. De tool kan content van een volledig Box-account benutten, om daar uit te halen wat er nodig is voor een specifiek portaal.

Zo kan je voor het HR-team een portaal maken met alleen cv’s, de bedrijfsregels en andere relevante bestanden en documenten. Er is ook de mogelijkheid om een portaal te maken voor een specifiek project, bijvoorbeeld een hub met alleen de content die gelinkt is aan een bepaalde productlancering.

Praktisch

Een extra voordeel van die specifiekere portalen is dat generatieve AI binnen zo’n hub veel sneller de nodige info kan vinden. Bovendien gaat die informatie ook een stuk accurater zijn, door het kleinere zoekveld. De AI bezorgt je indien gewenst ook de nodiger inzichten binnen een hub. Eerder dit jaar kondigde Box al aan dat het wil samenwerken aan Copilot van Microsoft.

Er is geen codering nodig voor Box Hubs. Je kan in je Box-account een nieuwe hub aanmaken en die voorzien van een afbeelding, een soort profielfoto zeg maar. Vervolgens verzamel je alle relevante content in die nieuwe hub. Je kan zelfs een content-afspeellijst maken.

lees ook

Box pakt uit met e-handtekeningsoftware Box Sign

Dan is het kwestie van opslagen en publiceren, om te delen met wie toegang nodig heeft tot die specifieke hub. Via analyses kan je ook kijken hoe de content binnen het team wordt gebruikt. Alles binnen Hubs geniet dezelfde beveiliging als de andere clouddiensten van Box.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home