AXS Guard vernieuwt hardware en start dienstenmodel

Internetbeveiligingsspecialist voor KMO’s AXS Guard vernieuwt zijn productaanbod. Alle bestaande hardware appliances krijgen een upgrade, er komen nieuwe hardwareproducten en daarnaast lanceert het Belgische bedrijf een nieuw dienstenmodel. Het vernieuwde portfolio en het nieuwe dienstenmodel worden voortaan rechtstreeks naar de markt gebracht, zonder distributeurs.

De nieuwe hardwareproducten van AXS Guard zijn onder meer de Personal AXS Guard (PAX) Road Warrior en Small Office en ook een bijkomende virtuele appliance om ook bedrijven met meer dan 1000 werknemers bij te staan. Dankzij deze uitbreiding bestaat er volgens een persbericht van het bedrijf vandaag een AXS Guard op maat van elk klein en middelgroot bedrijf.

Naast de hardware-upgrades beweegt er eveneens heel wat op het gebied van de dienstverlening. “Met de constante evoluties op technologisch vlak is het niet altijd mogelijk om de ‘juiste keuze’ te maken op vlak van digitale beveiliging,” zegt Dan Verbruggen, Sales & Marketing Director bij AXS Guard . “Er gebeurt elke dag zo veel, en bedrijven veranderen ook voortdurend, waardoor we van mening zijn dat zowel flexibiliteit als schaalbaarheid een vereiste worden voor securityproviders. Met AXS Guard-as-a-Service komen we daaraan tegemoet.”

Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen er bij het as-a-Service-model voor kiezen om zowel fysieke als virtuele oplossingen te huren. Daarbij zorgt AXS Guard voor toestellen en software die steeds up-to-date zijn en die vervangen worden indien nodig. Verbruggen: “Een snelle groei mag niet worden bestraft met een IT-infrastructuur die achterblijft. Wenst een klant uit te breiden, dan is dat voortaan sneller en makkelijker dan ooit mogelijk.”

Het dienstenmodel behelst eveneens de recent uitgebrachte PAX-lijn, waarbij medewerkers met dank aan plug-and-play-oplossingen via een beveiligde verbinding het internet op kunnen. Op die manier kunnen ze ook makkelijk bij bestanden komen op lokale servers.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home