AXS Guard opent kantoor in Nederland

AXS Guard

Tegen eind 2024 wil het 25 nieuwe partnerschappen aangaan met lokale spelers.

Het Belgische AXS Guard kondigt de opening van een kantoor in Nederland (Noord-Holland) aan, met Mike Koehorst als verantwoordelijke, om meer te focussen op de Nederlandse markt.

Alex Ongena, oprichter van AXS Guard, wil met het nieuwe kantoor de bestaande partners en klanten in Nederland nog beter van dienst te zijn. “Tegelijk is het ook onze ambitie om nieuwe partners aan te trekken die de noodzaak begrijpen van direct inzetbare, kant-en-klare cybersecurity-oplossingen.”

AXS Guard wil de markt op met duidelijke oplossingen voor de kmo. Koehorst: “Dit stelt IT-dienstverleners en Managed Service Providers (MSP’s) of andere IT-diensten aanbieders in staat om hun portfolio uit te breiden en terugkerende omzet te genereren door betaalbare en efficiënte Managed Cybersecurity Services te leveren aan hun klanten.”

De ambities zijn hoog met tot 25 nieuwe partnerschappen tegen eind 2024 met Nederlandse spelers.

Eerder schreven we nog dat AXS Guard dagelijks tot tien miljoen aanvallen stopt. De security-expert wil kmo’s wakker schudden dat ze wel degelijk interessante doelwitten zijn voor cybercriminelen. Vanaf nu gaan ze dat dus ook proactief in Nederland doen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home