Automation Anywhere voegt generatieve AI toe aan diensten

Softwarebedrijf Automation Anywhere breidt zijn diensten uit met drie nieuwe functies waarin generatieve kunstmatige intelligentie werd verwerkt.

Het Amerikaanse Automation Anywhere is een softwarebedrijf dat is gespecialiseerd in robotprocesautomatisering. Sinds kort volgt het mee de wereldwijde trend van AI met drie nieuwe functies voor zijn Automation Success Platform.

Wat met AI

De nieuwe functies moeten de productiviteit verhogen en tevens de missie van Automation Anywhere versterken: een digitaal personeelsbestand uitbouwen voor elke firma.

Het vernieuwde platform wordt door Automation Anywhere voorgesteld als het potentieel van generatieve AI aanboren om zakelijke processen om te gooien. Tegelijk spoort het bedrijf zijn klanten wel aan om verantwoord om te gaan met de technologie.

De drie functies

Nummer één bij de nieuwe functies is de Automation Co-Pilot + Generative AI voor zakelijke gebruikers, aangedreven door een op voorhand generatief getraind model. Deze service moet teamproductiviteit verhogen door generatieve AI in te zetten voor een hele waaier aan processen en activiteiten, zoals content samenvatten en mails versturen.

Automation Co-Pilot + Generative AI for Automators is ontworpen om generatieve AI te implementeren in het ontwikkelingsproces. Via een conversatie met natuurlijk taalgebruik met de Automation Co-Pilot, de automatisering van ontwikkeling en het versnellen van de ROI kunnen ontwikkelaars en professionele gebruikers conversaties automatiseren.

Document Automation + Generative AI gebruikt generatieve AI om data uit verschillende types van documenten te begrijpen, te extraheren en samen te vatten. De service ondersteunt gestructureerde, semi-gestructureerde en ongestructureerde documenten. Eens de data eruit gehaald is, wordt die rechtstreeks toegevoegd aan het workflow-proces, zodat extra dataverwerking niet meer nodig is.

lees ook

Robot inspecteert continu converteerhal van Elia

Voorzichtigheid

Automation Anywhere benadrukt dat zijn platform nog steeds de hoogste standaard hanteert wat betreft veiligheid, privacy en werking, voor een verantwoord gebruik van AI. De updates bevatten ook digitale vangrails, feedback en overzicht door mensen en ingebouwde privacy-maatregelen. Dat is ongetwijfeld een goed idee. Hoewel het een Amerikaans bedrijf is, gaat Automation Anywhere in de nabije toekomst ook rekening moeten houden met wat Europa beslist op gebied van AI.

Sinds enkele jaren werkt Automation Anywhere samen met Google Cloud om het gebruik van robotic process automation of RPA bij Google wereldwijd te versnellen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home