Apple Vision Pro verwacht in februari 2024

De lancering van de Apple Vision Pro headset wordt nu geschat op februari 2024.

De langverwachte Apple Vision Pro headset zou dan toch in februari 2024 beschikbaar zijn. Eerder dit jaar werd gecommuniceerd dat het eind dit jaar beschikbaar zou zijn, waarna de datum opschoof naar een vage ‘begin 2024’. Nu zijn er enkele signalen die wijzen op een beschikbaarheid in februari 2024.

Productie opgevoerd

Mark Guman van Bloomberg noteerde in zijn rapport dat Apple de productie van de headset de afgelopen weken zou hebben opgevoerd in China, met als doel het apparaat klaar te hebben voor eind januari. In februari zou dan de officiële verkoop moeten plaatsvinden.

Verder schreef Guman dat Apple naar verluidt ontwikkelaars heeft gecontacteerd die de apps voor de headsets moeten testen met de nieuwste tools. Dit zou een tweede teken kunnen zijn dat de releasedatum dichterbij komt.

Mixed-reality headset

De Apple Vision Pro is mixed-reality headset dat de digitale en fysieke wereld naadloos met elkaar kan verbinden. Deze VR-brillen hebben een op maat gemaakt en complex installatieproces, waardoor Applemedewerkers zelfs een opleiding moeten volgen om deze correct aan te bieden aan klanten.

Wie een Apple Vision Pro wil bemachtigen, zal eerst een afspraak moeten maken. Bovendien hangt er ook een stevig prijskaartje aan vast van maar liefst 3.500 dollar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home