AOC lanceert drie nieuwe schermen voor grafische professionals

AOC lanceert drie nieuwe schermen binnen zijn Graphic Pro U3-reeks, gericht op grafische professionals.

AOC breidt zijn Graphic Pro U3-familie uit met drie nieuwe schermen: de AOC Q27U3CV, U27U3CV, die allebei een schermdiagonaal van 27 inch hebben, en de AOC U32U3CV met zijn 32,5 inch-display. De drie schermen hebben een klassieke 16:9 schermverhouding. De AOC Q27U3CV heeft een resolutie van 2.560 x 1.440 pixels, de andere twee krijgen een nano-IPS-paneel met 3.840 x 2.160 pixels.

lees ook

AOC lanceert vier nieuwe monitoren in B3-lijn voor thuis en kantoor

AOC claimt dat de drie schermen uit de doos een DeltaE van minder dan twee hebben (DeltaE is de maatstaaf voor kleurvastheid, waarbij een waarde onder de twee een kwaliteit op het niveau van grafische professionals suggereert.) De displays dekken 98,5 procent van het DCI-P3-kleurengamma. AOC werkt samen met Calman en voorziet de nieuwe schermen van Calman Ready-certificering, wat automatische kalibratie mogelijk maakt.

USB Type-C-hub

De drie nieuwe Graphic Pro-monitoren zijn uitgerust met USB-C-connectiviteit en leveren maximaal 96 watt aan stroom via Power Delivery. Extra toestellen aansluiten via twee andere USB Type-C-poorten kan, met nogeens 15 watt aan stroom. Ook HDMI (1.4/2.0) en DisplayPort (1.4) tekenen present, samen met een RJ45-aansluiting. De AOC U27U3CV en de AOC U32U3CV hebben een derde USB Type-C-poort met KVM-switch, voor wie snel tussen aangesloten computers wil wisselen.

De drie schermen zijn uitgerust met een in hoogte verstelbare standaard, wat de ergonomie ten goede moet komen. Ze doen als het moet ook dienst als luidsprekertjes. de AOC Q27U3CV, U27U3CV, en U32U3CV zijn vanaf begin juni beschikbaar voor een respectievelijke adviesprijs van 349 euro, 469 euro en 589 euro inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home