AOC kondigt nieuwe P3-monitoren aan met focus op USB-C en webcams

AOC CU34P3CV

De nieuwe AOC P3-monitoren bestaan uit zeven modellen binnen drie schermformaten. Je kan kiezen tussen modellen met webcam, met USB-C of allebei.

AOC biedt voor elk wat wils aan binnen de nieuwe P3-monitoren die vanaf februari beschikbaar zijn. Je kan kiezen uit modellen die wel of geen webcam aan boord hebben en met of zonder USB-C-connectiviteit.

Elk model ondersteunt VESA 100 zodat je zelf een monitorbeugel naar keuze kan bevestigen. De standaard meegeleverde voet is in hoogte verstelbaar om ergonomisch te werken. Wie een model met webcam neemt, krijgt er tegelijk Windows Hello-ondersteuning bij voor gezichtsherkenning. De camera kan je naar beneden klikken voor extra privacy. Om optimaal in beeld te komen, kan je de webcam kantelen.

Om duidelijkheid te scheppen in de line-up, moet je naar de laatste twee cijfers van het typenummer kijken. Daaruit weet je of het met of zonder webcam is, en met of zonder USB-C. Een overzicht:

Met webcam, zonder USB-C

De meest betaalbare modellen vind je onder de QW-noemer binnen het typenummer. De AOC 24P3QW heeft een 23,8 inch Full HD-scherm, 2 MP-webcam en geïntegreerde luidsprekers. Wie liever iets groter wil gaan of een hogere schermresolutie, komt bij de AOC Q27P3QW terecht. Die heeft een 27 inch QHD-scherm met dezelfde webcam en speakers.

AOC 24P3QW
AOC 24P3QW

Beide modellen zijn vanaf februari verkrijgbaar. De AOC 24P3QW heeft een adviesprijs van 269 euro. De grotere AOC Q27P3QW gaat voor 369 euro over de toonbank. Beide prijzen zijn inclusief btw.

Met USB-C, zonder webcam

Wie geen webcam wil in een monitor maar wel USB-C, moet naar de CV-modellen kijken. Die komen met een uitgebreid docking station inclusief RJ45-netwerkaansluiting. De monitoren ondersteunen tot 65 watt via USB-C om een laptop op te laden.

In elke monitor zit een ingebouwde KVM-switch zodat je handig twee computers kan bedienen met hetzelfde toetsenbord, muis en monitor. Elk model heeft geïntegreerde speakers.

AOC 24P3CV
AOC 24P3CV

De AOC 24P3CV (289 euro incl. btw) is de goedkoopste en heeft een 23,8 inch Full HD-scherm. Wie groter wil, kan bij de AOC Q27P3CV (419 euro incl. btw) terecht met een 27-inch QHD-paneel. Liefhebbers van een ultrawide-monitor kunnen de AOC CU34P3CV (549 euro incl. btw) overwegen. Die heeft een 34-inch-paneel met 21:9-schermverhouding (3.440 x 1.440 pixels).

Met webcam en USB-C

Wie het beste van de twee werelden wil combineren met USB-C en een geïntegreerde webcam, moet uitkijken naar de typenummers met CW achteraan. De AOC 24P3CW heeft een 23,8 inch Full HD-scherm, 5 MP-webcam, USB-C en geïntegreerde luidsprekers. Wie meer schermruimte en een hogere resolutie wil, kan bij de AOC Q27P3CW terecht. Die heeft een 27 inch-paneel met QHD-resolutie.

AOC 24P3CW
AOC 24P3CW

Beide modellen zijn vanaf februari verkrijgbaar. De AOC 24P3CW heeft een adviesprijs van 329 euro. De grotere AOC Q27P3CW gaat voor 439 euro over de toonbank. Beide prijzen zijn inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home