Western Digital lanceert opslagkaarten voor IoT en edge computing

Western Digital

Western Digital brengt nieuwe IoT-opslagkaarten op de markt, die nieuwe opslagcapaciteitniveaus voor edge computing ondersteunen.

De kaarten zijn bestand tegen blootstelling aan hoge temperaturen en extreme schok- en trillingsnormen voor industriële Internet of Things (IoT)-scenario’s. Volgens Western Digital zijn de nieuwe robuuste 64-laags 3D NAND-producten speciaal ontworpen om te voldoen aan de opslagbehoeften van industriële bedrijven. Sectoren die meestal te maken hebben met hoge temperaturen en een onstabiele, trillende omgeving, aldus ZDNet.

De iNAND IX EM132 EFD is de eerste IoT-opslagkaart in de reeks en bied 256 GB capaciteit voor grote videobestanden. Daarnaast biedt het ook meer capaciteit voor industriële en consumententoepassingen die geavanceerde besturingssystemen, sensorfusie en machine learning gebruiken.

Duurzaam

“Steeds meer industriële toepassingen en apparaten passen AI- en ML-algoritmen toe om realtime bruikbare inzichten te krijgen. Daardoor neemt de behoefte aan veelzijdige en duurzame opslagoplossingen toe”, zegt Oded Sagee, senior director van de Device Group van Western Digital. 

“De industriële opslagoplossingen van Western Digital bieden het hoge uithoudingsvermogen, het lage verbruik en de betrouwbaarheid die essentieel zijn voor IIoT-apparatuur zoals robotica, gateways, AI-apparaten, edge-computingproducten en drones.”

Verder kondigde Western Digital ook nog nieuwe SD-kaarten en microSD-kaarten aan voor industrieel gebruik en edge computing.

Gerelateerd: Western Digital kondigt 18 en 20 TB HDD’s aan voor eerste helft 2020

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home