Western Digital introduceert eerste 2,5 inch 6TB draagbare harde schijf 

Western Digital

Western Digital heeft een nieuwe draagbare harde schijf toegevoegd aan de WD-, WD_BLACK- en SanDisk Professional-productlijnen.

De WD-, WD_BLACK- en SanDisk Professional-productlijnen van Western Digital krijgen er een nieuwe draagbare harde schijf bij. Met een opslagcapaciteit van 6TB is dit de grootste 2,5 inch draagbare harde schijf ter wereld. De WD My Passport HDD, WD_BLACK P10 Game Drive en SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD zijn nu beschikbaar in deze nieuwe capaciteit. 

WD My Passport USB-C

De WD My Passport harde schijven bieden nu tot 6TB opslagcapaciteit. Deze schijven zijn uitgerust met USB-C-technologie en een modern metalen ontwerp. Ze zijn gebruiksklaar en hebben een slank ontwerp dat makkelijk mee te nemen is. 

lees ook

Western Digital lanceert nieuwe 8TB desktop-SSD 

De 6TB WD My Passport Ultra en de Mac-versie komen neer op 209,99 euro. De standaard 6TB WD My Passport en de USB-C-versie zijn te koop voor 191,99 euro, terwijl de Mac-versie 195,99 euro kost. Alle producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde Western Digital-retailers en in de Western Digital Store. 

WD_BLACK P10 6TB

De WD_BLACK P10 Game Drive is speciaal ontworpen voor gamers die hun console of pc willen uitbreiden. De nieuwe 6TB versie biedt ruimte voor tot wel 150 games, waardoor gamers geen concessies hoeven te doen bij het installeren van nieuwe titels. De 6TB WD_BLACK P10 Game Drive is nu beschikbaar voor € 201,99 bij geselecteerde retailers en in de Western Digital Store. 

Western Digital – Black P10

SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD 6TB 

De G-DRIVE ArmorATD van SanDisk Professional is bestand tegen schokken, stof en regen, en biedt bescherming voor waardevolle beelden. Deze draagbare schijf is geschikt voor het maken van back-ups van foto’s, video’s en andere bestanden, zowel onderweg als op kantoor. De 6TB SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD zal eind van de maand beschikbaar zijn voor 263,99 euro bij geselecteerde retailers en in de Western Digital Store. 

lees ook

Goedkope SSD’s en HDD’s verleden tijd? WD en Seagate waarschuwen voor hogere prijzen

Nitin Kachhwaha, Director of Product Management bij Western Digital, benadrukt dat het uitbreiden van het portfolio met deze 6TB schijven een belangrijke technologische prestatie is. Het biedt gebruikers, van studenten tot professionele videografen, meer flexibiliteit om essentiële inhoud op één draagbare schijf op te slaan. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home