Schneider Electric breidt EcoStruxure micro datacenter aanbod uit

R-Series Low-Medium Density NEW (2)

Het Franse Schneider Electric vergroot de keuzemogelijkheden voor IT-professionals die willen werken in en met een hybride IT-infrastructuur.

Het nieuwe 42U Medium Density datacenter is de jongste telg in het EcoStruxure-gamma van Schneider Electric. Met de uitbreiding van het aanbod zorgt biedt het Franse bedrijf IT-professionals en leveranciers van IT-oplossingen een volledig geïntegreerd en kant-en-klaar systeem.

Hybride werkomstandigheden

De nieuwe datacenteroplossing is geoptimaliseerd voor IT-toepassingen op verspreide locaties in industriële omgevingen. Het is een onderdeel van de EcoStruxure waarbij de prestaties kunnen worden gemonitord. “Industriële omgevingen zijn vaak niet optimaal voor edge computing”, zegt Jean-Baptiste Plagne, VP bij Schneider Electric. “Toch is er een dringende behoefte aan IT-systemen die deze trends ondersteunen.”

Het 42U Medium Density micro datacenter is een robuuste oplossing die een snelle ingebruikname garandeert. “Alles is aanwezig om zware IT-apparatuur te ondersteunen. Het beschikt over de gepaste behuizing, beveiliging, koeling en het nodige vermogen om in een industriële omgeving te werken”, aldus Plagne.

lees ook

Datacenters en de energiecrisis: wordt de cloud onbetaalbaar?

Edge Computing

De 42U Medium Density voorziet op drie manieren in de behoeften van IT-professionals werkzaam op het vlak van edge computing. Met de veerkrachtige behuizing on-site biedt de toepassing bescherming tegen stof en vocht. De geïntegreerde stroomvoorziening, koeling en beveiliging zorgt dan weer voor een verbeterd bestel- en implementatiegemak. Via de Smart UPS van APC is de 42U Medium Density zichtbaar vanop afstand.

De EcoStruxure Micro Data Center R-serie 42U Medium Density is nu beschikbaar in Europa. Het kan worden gekocht bij IT-partners en rechtstreeks bij Schneider Electric.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home