ISS Europe uitgesteld vanwege coronavirus

Het semiconductorsymposium ISS Europe, dat dit jaar in Brussel plaatsvindt, is met een half jaar uitgesteld. Het coronavirus is opnieuw de schuldige.

De Europese editie van het Industry Strategy Symposium (ISS) is het recentste slachtoffer van het coronavirus. Het semiconductor-event zou oorspronkelijk doorgaan van 1 tot 3 april, maar wordt nu verplaatst naar 1 tot 3 september. Het event, georganiseerd door vakorganisatie SEMI, brengt stakeholders van de publieke en private sector rond de tafel om de recentste technologische ontwikkelingen in semiconductorland te bespreken.

Volgens ISS bezoeken gemiddeld 200 tot 400 mensen de Europese editie van de beurs. Door het hoge aantal neemt de organisatie de beslissing om alles uit te stellen.

Zelfde agenda

Het event wordt uitgesteld uit eigen initiatief. Er zouden nog geen sprekers of aanwezigen hebben afgezegd, maar omdat het symposium over drie dagen plaatsvindt en de aanwezigen allemaal in hetzelfde hotel verblijven, wil de organisatie geen risico’s nemen. De agenda voor september blijft ongewijzigd en aanwezigen kunnen dus dezelfde line-up van keynotes verwachten.

ISS Europe trekt doorgaans een publiek van enkele honderden experts. Het event vond vorig jaar plaats in Milaan, en trekt dit jaar naar Brussel. Onder andere Accenture, Infineon Technologies, Globalfoundries, ECSEL Joint Undertaking, de Association for European NanoElectronics ActivitiesS (AENEAS), Bosch, NXP Semiconductors en Nokia Bell Labs hebben ingetekend.

ISS Europe is verre van alleen. Heel wat techbeurzen en events worden uit angst voor het virus afgelast of uitgesteld. MWC was de eerste en meteen ook de grootste beurs die eraan moest geloven en intussen volgen andere grote spelers zoals Google, Nvidia en Adobe met hun events.

Lees ook: Thuiswerk in jouw organisatie: de basics

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home