HPE vernieuwt GreenLake met nieuwe clouddiensten en integreert Aruba Central

hpe greenlake

Door de samenvoeging met Aruba Central voegt HPE 120.000 Aruba netwerkklanten aan het platform toe. HPE GreenLake voegt verder nog 12 nieuwe clouddiensten toe aan het platform.

De integratie van HPE GreenLake met Aruba-netwerken is het belangrijkste nieuws binnen de reeks van aankondigingen rond het edge-to-cloudplatform. Het Network-as-a-Service-aanbod breidt uit met het portfolio van Aruba en voegt zo een nieuw scala een gebruiksscenario’s toe bekabeld, draadloos of SD-Branch.

Een andere belangrijke vernieuwing binnen GreenLake is Block Storage met een 100 procent databeschikbaarheidsgarantie. HPE Back-up and Recovery Service wordt binnen GreenLake ook verder verfijnd met databescherming voor VM’s, on-premises herstel en kosteneffectieve back-ups op lange termijn in de public cloud.

HPE GreenLake richt zijn pijlen ook op de HPC-markt (High Performance Computing). Het verlaagt het instapniveau naar 10 nodes en werkt met de nieuwste Nvidia-chips samen dankzij de HPE Apollo 6500 Gen10-systemen. HPE Slingshot ethernet fabric wordt ondersteund, net als parallelle bestandsopslagsystemen en multi cloud connector API’s.

Tot slot wordt HPE GreenLake Compute Ops Management eindelijk beschikbaar gesteld. Het platform dat vorig jaar werd aangekondigd, is een cloud-native management console voor het raadplegen, monitoren en beheren van servers. Je kan de clouddienst nu 90 dagen gratis uitproberen. Vanaf juni is de dienst beschikbaar voor aankoop.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home