Edpnet lanceert zakelijke fiberformule met downloadsnelheid tot 1 Gbps

glasvezel proximus

Internetprovider Edpnet lanceert een nieuwe formule voor zakelijke gebruikers. Fiber Pro Boosted garandeert surfsnelheden tot 1 Gbps. Het gaat om een bundel die in combinatie met het Fiber Pro-abonnement werkt.

Fiber Pro Boosted verdubbelt de downloadsnelheid van het Fiber Pro-abonnement, beide formules van Edpnet. Dat komt neer op een maximale snelheid van 1 Gbps. De uploadsnelheid gaat er nog harder op vooruit, tot 500 Mbps. Voor de formule telt een zakelijke klant twintig euro per maand neer. Een Fiber Pro-abonnement kost nog eens 65,95 euro per maand.

Kleine speler

Edpnet is een Belgische internetprovider die opgericht werd in 1999. De speler bedient slecht een bescheiden aantal inwoners, zo’n 45.000. Samen met zakelijke operatoren zoals Dstny, Win en BT, ligt het marktaandeel maar op twee procent volgens het BIPT.   

Kleine spelers kunnen ook interessante formules hebben. Dat bewijst Edpnet met de lancering van de nieuwe, snelle formule. Om de beloofde snelheden te behalen is wel een aansluiting op het glasvezelnetwerk een voorwaarde.

Hogere snelheid voor consumenten

Voor niet-professionele gebruikers trekt de internetprovider eveneens de snelheden op van één abonnement. Het Fiber XS-abonnement gaat er namelijk in downloadsnelheid met 40 Mbps op vooruit. De uploadsnelheid verhoogt van 10 Mbps naar 50 Mbps. Het abonnement kost 35,95 euro per maand en vereist opnieuw aansluiting met glasvezel.

Het zakelijke Fiber Small Business-abonnement krijgt eenzelfde snelheidsverhogingen. Voor dat abonnement betalen gebruikers 45,95 euro per maand.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home