Salesforce introduceert no-code-mogelijkheden voor automatisering op MuleSoft

MuleSoft krijgt no-code-mogelijkheden en zet in op automatisering van repetitieve taken. Het moet daardoor eenvoudiger worden om te automatiseren, ook voor personen die over minder technische kennis beschikken. De mogelijkheden komen naar Salesforce Flow.

Volgens een onderzoek van Salesforce trokken business teams de afgelopen twee jaar in meer dan 90 procent van de bedrijven aan de bel om meer automatiseringsmogelijkheden te vragen. Salesforce wil bedrijven de mogelijkheid geven om op de roep van de business teams in te gaan en introduceert daarom twee nieuwe tools.

RPA en automatische meldingen

Op basis van no-code is het voortaan mogelijk om repetitieve taken te automatiseren. Bots zullen deze taken overnemen en Salesforce wil zo met MuleSoft dus meespelen in het Robotic Process Automation (RPA)-veld. De mogelijkheden zijn te ontdekken in MuleSoft RPA en worden verwacht vanaf augustus algemeen beschikbaar te zijn.

lees ook

MuleSoft Anypoint Code Builder helpt ontwikkelaars sneller integraties bouwen

Hiernaast introduceert MuleSoft Composer. Deze nieuwigheid is eveneens gericht op automatisering. Het verbindt data van verschillende systemen. Zo wordt het mogelijk om in te stellen dat Slack-gebruikers bijvoorbeeld automatisch op de hoogte worden gesteld van iedere taak die in Jira wordt aangemaakt. De tool is onmiddellijk beschikbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home