Eerste ontwikkelaarsconferentie van OpenAI komt eraan

openai

OpenAI gaat zijn allereerste conferentie voor ontwikkelaars houden. Die zal doorgaan op 6 november van dit jaar, in San Francisco.

6 november 2024 wordt een nieuwe datum in de geschiedenisboeken van technologie, want op die dag heeft OpenAI zijn allereerste ontwikkelaarsconferentie. Die zal doorgaan in de Amerikaanse stad San Francisco, net geen volledig jaar na de eerste demolancering van ChatGPT.

If you’re going to San Francisco

De registratie om ter plaatse deel te nemen is nog niet geopend, maar is iets voor de komende weken. Geïnteresseerde ontwikkelaars die er niet bij kunnen zijn, die gaan de keynote ook kunnen volgen via livestream.

OpenAI verwacht honderden ontwikkelaars van over de hele wereld. Die kunnen nieuwe tools in preview zien en sessies bijwonen, geleid door mensen van OpenAI’s technisch personeel. CEO Sam Altman gaf al aan dat hij er zelf naar uitkijkt om de nieuwste ontwikkelingen van zijn bedrijf te delen met de wereld.

lees ook

OpenAI lanceert ChatGPT Enterprise: sneller, slimmer en vooral veiliger

Wie dat wil kan zich alvast aanmelden op de site van het evenement. Je krijgt dan een melding wanneer de registraties zijn geopend.

Met de huidige opbrengstvoorspellingen kan OpenAI er ongetwijfeld iets moois van maken. Gezien de nakende aanklacht door de New York Times zal het afwachten zijn of die ook een persdelegatie gaat mogen sturen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home