UiPath introduceert uitgebreide AI-tool

Autopilot Logo

Softwarebedrijf UiPath heeft Autopilot voorgesteld, een AI-tool met heel wat functionaliteiten. Dat is aangekondigd op zijn eigen evenement dat momenteel in Las Vegas loopt.

Tijdens Forward VI, het evenement dat UiPath momenteel houdt in het MGM Grand in Las Vegas (hopelijk zijn de issues er intussen opgelost), stelde het bedrijf Autopilot voor. Dat is een uitgebreide AI-tool voor zijn Business Automation Platform.

Assistentie

Om te beginnen is er Autopilot for Assistant. Dit systeem helpt met brainstormen en doet allerhande taken, van lunch bestellen tot onkosten verwerken.

De AI kan ook reeds bestaande automatisaties vinden en inzetten. Als die er nog niet zijn, kan het systeem er zelf genereren.

There’s an app for that

Met Autopilot for Apps creëert de AI een interface voor jou. Dit kan via tekstprompts, afbeeldingen en zelfs screenshots of PDF’s van papieren documenten. Dit moet het voor ontwikkelaars makkelijker maken om hun designplannen te verduidelijken.

De mogelijkheid om expressions te genereren over alle apps moet voor een versneld en eengemaakt ontwikkelingsproces vormen.

In de studio

Vervolgens is er Autopilot for Studio, bedoeld om het ontwikkelaars makkelijker te maken. Dit systeem heeft meerdere functies:

  • Text to workflow – zet een omschrijving om in een automatische workflow
  • Text to expressions – genereert expression-code via omschrijvingen in natuurlijke taal
  • Automated code generation – zet omschrijvingen direct om in automatisaties die gebaseerd zijn op code

Getest

Met Autopilot for Test Suite kan je elke fase van een testcyclus versnellen. Het systeem kan code genereren uit commentaren en inzichten puren uit de resultaten van praktische uitvoeringen. Bovendien kan de AI ook tests genereren uit requirements.

De zakelijke kant

Voor businessanalisten is er Autopilot for Communications Mining. Hier helpt de AI om vragen over analyses en rapporten snel te beantwoorden. Dit gaat via natuurlijke taal.

UiPath plant in de toekomst ook nog Autopilot for Process Mining, ook voor businessanalisten. Hiermee gaan gebruikers dashboards kunnen creëren, samenvattingen kunnen maken en filters kunnen toepassen om automatisaties te realiseren.

lees ook

UiPath bundelt krachten met conversationele AI-agent Amelia om RPA toegankelijker te maken

UiPath is net als de rest van de tech-wereld al even met AI bezig. Vorig jaar werd om die reden nog de Londense startup Re:infer overgenomen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home