Salesforce lanceert Unlimited Edition+ en biedt jobmarkt aan

Salesforce lanceert een technologiepakket dat het gebruik van de Salesforce-applicaties moet vereenvoudigen voor ontwikkelaars. Daarnaast introduceert het bedrijf een jobmarkt voor Salesforce-werkzoekenden.

Unlimited Edition+ (UE+) is een vereenvoudigd pakket waarin Salesforce verschillende applicaties bundelt. UE+ komt nog steeds in verschillende smaakjes gericht op afgebakende toepassingsgebieden. Daarnaast komt Salesforce ook op de proppen met een jobwebsite voor Salesforce-ontwikkelaars, geïntegreerd in Trailhead.

Vereenvoudigd technologiepakket

UE+, dat aangekondigd werd op de Dreamforce-conferentie in september, is vanaf nu beschikbaar. UE+ omvat een vereenvoudigd pakket van Salesforce-applicaties, gebundeld op maat van verschillende sectoren. Door relevante oplossingen te bundelen, hoopt Salesforce dat de drempel voor klanten verlaagt om geavanceerde toepassingen zoals AI-implementaties uit te rollen.

Vereenvoudigd, dat betekent niet hetzelfde als eenvoudig. UE+ bestaat nog steeds in verschillende smaakjes en sub-smaakjes. UE+ voor Sales en Service werd aangekondigd op Dreamforce, en omvat Sales Cloud UE+ met daarin alles uit de Sales Cloud Unlimited Edition, plus Data Cloud, Gen AI, Sales Planning, Maps, Revenue Intelligence, Slack en Slack Sales Elevate. Service Cloud UE+ bevat volgens dezelfde filosofie Service Cloud Unlimited Edition, uitgebreid met Data Cloud, Gen AI, Service Cloud Voice, Digital Engagement, Feedback Management, Self Service, Slack en CRM Analytics.

UE+ voor Industries is een helemaal nieuwe set van pakketten die op zijn beurt verschillende varianten bevat.

  • Financial Services Cloud UE+ voor Sales: om bijvoorbeeld data van mails en webinars te linken aan gegevens over de aanwezigheid op conferenties en business-data, om zo motivaties beter te begrijpen.
  • Financial Services Cloud UE+ voor Service: deze variant heeft hetzelfde doel, en is net als de UE+-versie hierboven bedoeld voor banken en verzekeraars.
  • Health Cloud UE+ voor Service: hiermee wil Salesforce al het nodige bieden, zodat bijvoorbeeld ziekenhuizen snel AI-ondersteuning kunnen implementeren voor triage, wat opnames efficiënter moet maken.
  • Manufacturing Cloud UE+ voor Sales: hierin zitten de tools voor bedrijven die inzicht zoeken in de volledige prestaties van hun onderneming, AI-samenvattingen over waar de prioriteiten moeten liggen incluis.

Salesforce hoopt dat UE+ voldoende uitgebreid is om klanten en hun ontwikkelaars te helpen om moderne (AI-gedreven) ervaringen te bouwen bovenop hun bedrijfsdata. De bundels moeten ervoor zorgen dat organisaties niet vastlopen op een verkeerde of ontoereikende combinatie van Salesforce-tools.

Jobmarkt van Salesforce

De Trailblazer Career Marketplace is een verdere uitbreiding op het online leerplatform Trailhead van Salesforce. Hier kunnen werkzoekenden in contact komen met potentiële werkgevers. Kandidaten kunnen hun profiel vormgeven aan de hand van hun werkgeschiedenis, relevante Salesforce-ervaring, geverifieerde vaardigheden en referenties. Bovendien kunnen werkzoekenden, indien ze dat wensen, een introductievideo toevoegen.

Ook privacy kreeg de nodige aandacht bij de ontwikkeling van het leerplatform. Werkzoekenden kunnen ervoor kiezen om hun persoonlijke gegevens, zoals hun volledige naam en profielfoto, te verbergen om het risico op vooroordelen te verlagen.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home