Anthropic lanceert groepsabonnementen en iOS-app voor Claude 3

Claude 3 op iOS
Claude 3 op iOS. Bron: Anthropic

Anthropic Claude 3 komt op nieuwe manieren beschikbaar voor het grote publiek. Professionele gebruikers kunnen vanaf nu groepsabonnementen afsluiten voor dertig dollar per maand.

Claude 3 zag in maart het levenslicht in drie gedaantes: Opus, Sonnet en Haiku. Met de nieuwe generatie van het Claude-model ontpopt Anthropic zich stilaan tot een waardige uitdager van ChatGPT. Om het momentum voor Claude 3 te houden, kondigt Anthropic nieuwe manieren aan om de modellen tot bij een zo groot mogelijk publiek te krijgen.

lees ook

Claude 3 verovert de troon van GPT-4

Groepsabonnement

Anthropic wil bedrijven die met AI willen experimenteren, maar nog niet overstag zijn gegaan voor ChatGPT, aanspreken met ‘groepsabonnementen’ voor Claude 3. Het abonnement staat los van de betalende Pro-formule die nu al wordt aangeboden en houdt ook meer in dan gewoon je logingegevens delen met collega’s. Anthropic lijst de volgende functionaliteiten op die mee in het pakket zitten:

  • Meer chats per gebruiker
  • Toegang tot Claude 3 Opus, Sonnet en Haiku
  • Contextvenster van 200.000 tokens (+/- 150.000 woorden)
  • Meer beheer- en facturatietools voor accountbeheerders
  • Citaties van betrouwbare bronnen (binnenkort)
  • Integraties met dataopslagbronnen (binnenkort)
  • Iteratie met collega’s op AI-gegenereerde documenten (binnenkort)
  • Alle functies die in het Pro-abonnement inbegrepen zitten

Het groepsabonnement kost dertig dollar per maand. Een individueel betalend abonnement kost twintig dollar per maand, vergelijkbaar met ChatGPT Plus.

Claude goes iOS

Daarnaast lanceert Anthropic een eerste mobiele applicatie voor Claude, voorlopig exclusief in iOS. De mobiele applicatie is ook toegankelijk als je een gratis persoonlijk account hebt. Chats worden gesynchroniseerd tussen de mobiele en webversie zodat je je gesprekken met Claude 3 overal kan verder zetten. Geef je de applicatie toegang tot je fotobibliotheek, kan je rechtstreeks vanuit de galerij foto’s delen met Claude 3 voor multimodale analyse of een foto maken tijdens het gesprek.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home