Blue Prism en ABBYY bundelen krachten om bedrijfsprocessen te automatiseren

Blue Prism breidt de samenwerking met ABBYY uit. Het lanceert zo Blue Prism Process Intelligence Powered by ABBYY Timeline. Dit platform verwerkt bedrijfsgegevens uit de hele onderneming en zou op die manier de beste automatiseringskansen blootleggen.  

Blue Prism biedt mogelijkheden aan voor robot process automation (RPA) en intelligente automatisering. Nu stelt het bedrijf Blue Prism Process Intelligence Powered by ABBYY Timeline voor, waarmee het ABBYY integreert in zijn automatiseringsplatform.

De samenwerking tussen Blue Prism en ABBYY kwam al veel eerder op gang. ABBYY vult RPA aan door de bedrijfsprocessen van ondernemingen volledig in kaart te brengen.

Wat de integratie precies oplevert voor klanten, licht Ulf Persson, CEO van ABBYY, toe: “Met Blue Prism Process Intelligence Powered by ABBYY Timeline kunnen automatiseringsteams op feiten en data gebaseerde ontwerp- en optimalisatiebeslissingen nemen voor hun RPA-initiatieven, en worden de mogelijkheden van de digitale workforce verrijkt met geavanceerd procesinzicht.”

Gegevens combineren

Blue Prism deelt mee waar die inzichten precies vandaan komen. De desktophandelingen van gebruikers combineert Blue Prism Process Intelligence met details over de processen, om gedetailleerde modellen van elke proces te ontwerpen.

Die modellen kunnen bedrijven importeren in Blue Prism Capture en vandaaruit doorsturen naar de ontwerpstudio. Blue Prism Capture was al een platform dat automatisch bestanden bijhield om procesdefinitiedocumenten (PDD’s) te creëren en optimaliseren.

Met de gedetailleerde modellen die het nieuwe platform ontwikkelt, kunnen alle medewerkers aan de slag. De integratie maakt het mogelijk snel automatiseringsmogelijkheden te identificeren en PDD’s te produceren op basis van de verzamelde data.  

Blue Prism Process Intelligence is beschikbaar voor alle klanten van Blue Prism met een supportcontract.

lees ook

7 op 10 RPA-projecten falen door te weinig inzicht in processen

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home