WhatsApp lanceert bètaversie van native app in Windows Store

whatsapp

WhatsApp heeft een bètaversie van de chatapplicatie gelanceerd in de Windows Store. De app wordt aangeboden voor het nieuws besturingssysteem van Windows. Maar ook toestellen die nog op Windows 10 draaien, kunnen de app installeren via de Store.

WhatsApp-berichten versturen via je computer of laptop is al lang geen nieuw gegeven meer. Het is namelijk al lang mogelijk om je smartphone te verbinden door een QR-code te scannen, zodat je steeds op de hoogte blijft van nieuwe WhatsApp-berichten tijdens het werken op een computer of laptop.

Mogelijkheden voor de toekomst

Aan de chatmogelijkheden wordt nu een native app voor Windows toegevoegd. Tot nu toe biedt deze applicatie nog geen functies aan die op de webversie niet beschikbaar zijn. In de toekomst biedt de native app wel meer perspectief op dat vlak.

De nieuwe applicatie ondersteunt wel de bèta voor meerdere apparaten. Zo kunnen gebruikers ook chatten als hun telefoon niet verbonden is met het internet.

De bètaversie van de applicatie is momenteel al te downloaden in de Microsoft Store. Voor de installatie heb je alleen een toestel nodig dat op Windows 10 of 11 draait.

lees ook

WhatsApp rolt end-to-end versleuteling van chat back-ups uit

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home