Slack introduceert drie nieuwe widgets voor iOS-gebruikers

Slack brengt drie nieuwe widgets naar de iOS-versie voor mobiele apparaten. Nieuwe berichten verschijnen op je startscherm en in slechts enkele klikken kan je je status updaten.

Slack lanceert de eerste widgets in zijn mobiele applicatie voor iOS-gebruikers. Met deze drie nieuwe widgets zijn gebruikers nog sneller op de hoogte van nieuwe berichten of taken, en kunnen ze gemiste gesprekken eenvoudig inhalen of hun status aanpassen. De drie widgets zijn ontworpen voor het startscherm en omvatten Catch Up en Status (dat in twee versies beschikbaar is).

Alles op je startscherm

De widget Catch Up geeft gebruikers op het startscherm een overzicht van hoeveel ongelezen berichten en vermeldingen er zijn, zonder de applicatie te openen. Gebruikers kunnen rechtstreeks naar een bepaald gedeelte in een gesprek navigeren door op de widget te klikken.  

Daarnaast zijn er twee andere startschermwidgets die de Slack-statusupdates stroomlijnen. Gebruikers kunnen op de kleine Status-widget tikken om meteen naar dat gedeelte van de Slack iOS-app gebracht te worden, of de grotere versie van statusupdates toevoegen. Deze geeft een kader weer waarin gebruikers vooraf geselecteerde statusopties kunnen aantikken, zoals bijvoorbeeld ‘Focus’- of ‘Lunch’-status. 

lees ook

Slack voegt lijstjes toe om projecten te structureren

Slack lijkt zijn weg gevonden te hebben naar de mobiele apparaten van gebruikers. Deze widgets zorgen ervoor dat je werkgerelateerde berichten en taken nog prominenter aanwezig zijn op jouw telefoon. Of dat een goede zaak is, is aan de gebruiker om zelf te bepalen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home