Poly Sync 10 USB-luidspreker voor hybride werkers uitgebracht

Poly brengt een nieuwe luidspreker uit die Zoom- en Microsoft-gecertificeerd is. De Poly Sync 10 is de nieuwste luidspreker in de Poly Sync-familie.

De grijze speaker leg je horizontaal neer op je bureau en bedien je vanaf de bovenkant. Daar vind je knoppen om het geluid te regelen, een call te beantwoorden en jezelf te dempen. Aansluitingen zijn voorzien in USB-A en USB-C.  

Om geluid op te vangen zitten twee richtmicrofoons in de luidspreker ingebouwd. Achtergrondgeluiden zullen je volgens Poly niet in onlinegesprekken overstemmen. De luidspreker is Zoom- en Microsoft-gecertificeerd, dus ook volgens deze partijen zou de luidspreker je helder doen klinken.  

Vanwege de opkomst van hybride werkplekken maakt Poly de luidspreker licht en compact. Het toestel is daardoor eenvoudig op verplaatsing te nemen. Het bedrijf focust op het hybride werkaanbod sinds het onder de vlag van HP valt.

De Poly Sync 10 wordt door Poly uitgebracht voor 99,95 dollar (incl. btw). De luidspreker is het nieuwste toestel uit de Poly Sync-familie. Het bedrijf bracht vier luidsprekers uit onder deze noemer tussen 2020 en 2021. De nieuwste luidspreker neemt het design van de oudere versies grotendeels over.  

Bron: Poly

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home