Poly komt met professionele speakerphones voor thuis

Poly Sync

Poly introduceert een nieuwe productlijn: de Poly Sync-familie. De toestellen in deze lijn aan slimme USB- en bluetooth-speakerphones zijn uitgerust met Poly’s eigen microfoontechnologie die de prater volgt, niet het geluid. 

In de Poly Sync-familie zien we drie apparaten: de Poly Sync 20, Poly Sync 40 en Poly Sync 60. De apparaten zijn ontworpen om overal mee naartoe te nemen. Nu werken vanuit meerdere locaties mogelijk moet zijn, komen de toestellen precies op het juiste moment. Ze zijn namelijk zowel thuis te gebruiken als in een vergaderruimte op kantoor. De USB- en bluetooth-verbindingsmogelijkheden van Poly Sync bieden veel flexibiliteit. 

De slimme microfoons zijn ontwikkeld om stemmen in de hele ruimte te detecteren voor een heldere audiokwaliteit. Voor een goede stemintegratie, is het ook mogelijk om de Poly Sync te koppelen aan Siri of Google-stemassistent. 

“De Poly Sync-familie is een nieuwe generatie slimme speakerphones die ideaal is tijdens het werken of muziek luisteren, ongeacht je locatie. De devices zetten een nieuwe standaard voor speakerphones.”, legt Christine Roberts uit. Roberts is senior vice president en general manager of professional headsets and speakerphones bij Poly.

Poly Sync 20 en Poly Sync 20+

Door zijn heldere audio en drie microfoons zijn de Poly Sync 20 en Poly Sync 20+ ideale draagbare oplossing voor de hybride werkomgevingen die we vandaag de dag zien. De Sync 20 biedt drie apparaten in één: een personal speakerphone, draagbare muziekspeaker en smartphoneoplader. Door zijn compacte en gestroomlijnde ontwerp, is de Poly Sync 20 handig voor onderweg. Met een programmeerbare knop kunnen gebruikers de Sync 20 personaliseren met hun favoriete functies, zoals muziek pauzeren/afspelen of stembediening. De Poly Sync 20 en 20+ zijn vanaf november 2020 wereldwijd verkrijgbaar. 

Poly Sync 40

Het geluid van de Sync 40 is nog een stukje beter dan dat van de Sync 20. Daarbij hebben de microfoons een groter bereik. Het is mogelijk om twee apparaten aan draadloos aan elkaar te koppelen en zo het bereik aan te passen aan de omvang van een vergaderruimte. De Sync 40 is uitgerust met een sterke accu met lange levensduur (tot twintig uur gesprekstijd) en biedt ook een oplaadfunctie voor smartphones. De Poly Sync 40 is vanaf januari 2021 wereldwijd verkrijgbaar. 

Poly Sync 60 

De Sync 60 is de grootste speakerphone uit de Sync-familie. Het apparaat kan hetzelfde als de twee kleinere varianten, maar is speciaal ontworpen voor grotere vergaderruimten. Het toestel heeft zes microfoons en bevat een slimme led-functie die stemmen in een vergaderruimte volgt. Dat zorgt voor een goede audio-ervaring voor de mensen aan de andere kant van de call. Met twee ingebouwde speakers zorgt de Sync 60 voor heldere audio. Om een volledige AV-connectiviteit te bieden, is het mogelijk de Sync 60 te koppelen aan een USB-videocamera. De Poly Sync 60 is vanaf begin 2021 wereldwijd verkrijgbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home