Microsoft Teams krijgt binnenkort de optie om je eigen video te verbergen

Microsoft Teams

Wie vandaag in Microsoft Teams belt, ziet zichzelf onherroepelijk in de rechterhoek in beeld. Binnenkort kan je die video uitzetten. Microsoft werkt aan een update die in november naar iedereen wordt uitgerold.

Videobellen hoort bij het nieuwe normaal, net als jezelf bewonderen in de rechterhoek van elke videocall. Niet iedereen ziet zichzelf graag continu in beeld, zeker wanneer je de hele dag moet videobellen. Microsoft werkt daarom aan een update in Teams dat je jezelf niet meer in beeld ziet, maar je collega’s nog wel.

Hoe dat in zijn werk zal gaan, is voorlopig nog niet geweten. De softwaregigant laat weten op zijn roadmap dat de functie er in november aan komt. Tot dan moet je het met een miniatuurversie van jezelf doen in elke videocall.

Eerder deze maand voegde Microsoft Teams nog een functie toe om gedeelde content interactief te presenteren. De interactieve vergaderruimte wordt mogelijk door integratie van meerdere applicaties. Momenteel is de integratie van MURAL, Miro, Lucidspark en Freehand al aangekondigd. Sinds vorige week kunnen gebruikers ook anoniem vergaderen in de cloud buiten de organisatie.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home