In één klik je webcam en audio bedienen in Microsoft Teams 

Microsoft Teams introduceert een nieuwe functie die het eenvoudiger maakt om je webcam en audio te bedienen tijdens vergaderingen. De update is nu beschikbaar voor Microsoft Teams Public Preview. 

Je audio en webcam bedienen was voorheen altijd een zoektocht in Microsoft Teams. Hiervoor moest je enkele instellingslagen doorgronden, maar dat zal nu verleden tijd zijn. Microsoft Team is begonnen met het testen van eenvoudige en toegankelijke tools voor het schakelen tussen je camera, audiobronnen en luidsprekers. Deze functie behoort tot een update die vanaf nu beschikbaar is voor Microsoft Teams Public Preview, en wordt binnen enkele maanden uitgerold voor alle Teams-gebruikers. 

Eenvoudig en toegankelijk

Iedereen heeft wel eens moeite gehad met het vinden van de audio- en webcaminstellingen in Microsoft Teams, met een onaangename stilte tijdens de start van je vergadering als gevolg. Gelukkig is Microsoft Teams volop bezig met het uittesten van een nieuwe functie die deze actie zou faciliteren.  

Wanneer je wilt overschakelen van bijvoorbeeld de ingebouwde camera naar een bedrade webcam, kan dit voortaan sneller door op een pijl naast de camera- of microfoonknop te klikken op de vergaderwerkbalk. Hier vind je de vereenvoudigde audio- en video-opties. Daarnaast zijn er ook opties om ruisonderdrukking, ruimtelijke audio of virtuele achtergronden in te schakelen.  

lees ook

Microsoft geeft Teams-kanalen een make-over

Vandaag kunnen Windows- en MacOS-gebruikers deze nieuwe tool testen als onderdeel van de nieuwe Teams-client en het Public Preview-programma. De komende maanden zou deze functie beschikbaar zijn voor alle Teams-gebruikers. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home