Microsoft Teams nu volledig geoptimaliseerd voor Apple M1- en M2-chips

Microsoft Teams

Microsoft rolt eindelijk een native versie van Teams uit naar Mac-toestellen met een Apple M1- of M2-chip aan boord. De uitrol gebeurt gestaag over de komende maanden naar alle gebruikers.

Sinds kort kunnen Mac-toestellen rekenen op een native versie van Microsoft Teams voor Apple M1- en M2-chips. Tot voor kort kon je Teams enkel draaien dankzij Rosetta 2-emulatie bij gebrek aan een ARM-compatibele versie voor de Apple M1- en M2-chips. Die versie werkt doorgaans prima, maar maakt niet optimaal gebruik vergelijken met een native versie en is daardoor minder energiezuinig.

Wie Microsoft Teams op zijn of haar Mac heeft geïnstalleerd, krijgt automatisch de update binnen. Wanneer die binnen rolt, valt af te wachten. Microsoft spreekt van een uitrol die maanden kan duren. Wie niet kan wachten, kan nu onmiddellijk de nieuwste bètaversie downloaden.

 Eerder deze maand kondigde Microsoft aan dat het aan een zakelijk sociaal netwerk werkt binnen Teams dat eruit ziet als Facebook. Verder kan je sinds kort ook live Excel-bewerkingen, notities en videoclips maken in Teams en is er een fonkelnieuwe Admin App.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home