Jabra lanceert draadloze oordopjes gecertificeerd voor Microsoft Teams en Zoom

De Jabra Evolve2 Buds werden officieel voorgesteld. Het gaat om draadloze oortjes die voor videovergaderingen te dragen zijn.

De draadloze oortjes van Jabra werden gecertificeerd door verschillende platformen voor videovergaderingen. Jabra benoemt zelf Microsoft Teams en Zoom. De oortjes gaan dus de concurrentie aan met de Logitech Zone True Wireless, de eerste draadloze oortjes met certificering voor Teams.

lees ook

Logitech Zone True Wireless review: te vroeg uit de oven gehaald

De meegeleverde USB-dongle laat het bovendien toe om probleemloos rond te lopen in de vergaderruimte tijdens de online meeting. Een bereik van twintig meter wordt gegarandeerd.

Bron: Jabra

Noise cancelling

Achtergrondgeluiden dringen niet in de oordopjes door. De gebruiker kiest zelf het niveau van de Active Noise Cancellation (ANC)-technologie. De afdichtingsfunctie MyFit en SafeTone met PeakStop, dat tegelijk zorgt voor betere gehoorbescherming, maken volgens Jabra de beste, gepersonaliseerde ANC-ervaring mogelijk.

ANC vraagt wel meer van de batterij. Er wordt enkel meegegeven dat de totale batterijcapaciteit 33 uur bedraagt en vijf uur gesprekstijd met een volle lading mogelijk is. Deze cijfers houden er rekening mee dat je bijlaadt in de oplaadcase. Het effect van ANC op de totale batterijcapaciteit blijft nog afwachten.  

Microfoon vol technologie

Verder legt Jabra nog uit hoe de oordopjes je verstaanbaar maken in vergaderingen. De Evolve2 Buds blijken te zijn uitgerust met een technologie die vier microfoons, beengeleiding sensoren en geavanceerde algoritmes combineert. Je moet hierdoor helder klinken terwijl omgevingsgeluid niet te horen valt.

De Evolve2 Buds zijn vanaf eind november beschikbaar. De adviesprijs bedraagt 259 euro (incl. btw).

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home