Tibco onthult toekomstige updates voor het Cloud- en Connectplatform

Tibco

Tibco Software kondigt grote updates aan. Die worden doorgevoerd op het Connect portfolio en het Tibco Cloud-aanbod. De updates geeft gebruikers de mogelijkheid om iedere applicatie, gegevensbron en apparaat te verbinden, samen te stellen en te leveren.

Tibco Software gaat updates uitvoeren bij zowel het Connect portfolio als in het Cloud-aanbod. Dit doet het bedrijf om gebruikers meer flexibiliteit te bieden.

Het bedrijf biedt software voor gegevensbeheer aan. Het Connect portfolio stelt bedrijven in staat om databronnen, toestellen en applicaties onderling te verbinden. Het cloud-aanbod laat toe die zaken te integreren door middel van API’s.  

Digitaal verbonden bedrijven

“Een digitaal verbonden bedrijf vereist snellere ontwikkeling en verhoogde connectiviteit, om zijn volledige potentieel te bereiken”, zegt Randy Menon, senior vice president en algemeen manager van Connect en Tibco Cloud in een persbericht.

“We bieden één enkel, samenhangend platform dat het benodigde aanpassingsvermogen ondersteunt, waardoor organisaties kunnen profiteren van gegevens en inzichten om in realtime voorspellingen te doen.”

Tibco Connect

Aan het Connectplatform worden drie zaken geüpdatet:

  • Cloud Integration: nieuwe automatiseringsmogelijkheden voor belangrijke processen en workflows. Gebruikers kunnen automatiseren door middel van no-code collaboratieve besluitmodellen en vijf bedrijfsgerichte vragen.
  • Cloud API Management: dit laat toe aan API-management te doen, ondersteunt de ontwikkelaar pipeline en voegt een nieuwe editor toe om API’s te maken en te testen.
  • Cloud Messaging: nieuwe cloud-native opslagopties en opensource-oplossingen. Het vereenvoudigt bovendien de overstap van on-premises naar de cloud en vereist geen lift-and-shift-aanpak.

Hoe de aangekondigde updates er zullen uitzien, laat het bedrijf op het TIBCO NOW-event zien.

lees ook

Tibco staat in de etalage voor 7,5 miljard dollar of meer

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home