Synology lanceert C2 Backup for Business

Synology lanceert C2 Backup for Business: een back-up-oplossing waarmee zakelijke klanten hun Windows-toestellen rechtstreeks naar de C2 Cloud van Synology kunnen back-uppen.

Synology breidt de functionaliteit van zijn C2 Cloud verder uit met de officiële lancering van C2 Backup for Business. Die oplossing laat organisaties toe om back-ups te maken van Windows-pc’s en -servers, rechtstreeks naar de eigen C2 Cloud van Synology. C2 Backup for Business is compatibel met Windows 7 SP1 (al hopen we dat je dat OS niet meer gebruikt), Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008 R2SPA, 2012, 2016 en 2019.

De dienst ondersteunt verder back-ups van Microsoft 365 inclusief Exchange-mail. Het idee daarachter is dat je toegang tot die gegevens kan krijgen wanneer er zich downtime voordoet. Met C2 Backup for Business kan je een gehele pc herstellen naar een punt eerder in de tijd, maar je kan ook individuele bestanden terugzoeken en downloaden wanneer je bijvoorbeeld per ongeluk belangrijke gegevens hebt verwijderd.

Op maat van bedrijven

Synology werkte de oplossing op maat van bedrijven uit. IT-managers krijgen een overzichtelijk beheerportaal ter beschikking waarlangs ze het back-up-beleid voor alle werknemers op één plek kunnen uitwerken.

De dienst kadert in de ambitie van Synology om een grotere speler te worden. Het bedrijf is vandaag nog vooral gekend omwille van zijn DiskStation-NAS-oplossingen, maar wil doorbreken naar kmo’s en zelfs enterprises. Dat vertaalt zich niet alleen naar meer gespecialiseerde hardware maar ook naar de C2 Cloud. Die herlanceerde Synology eerder dit jaar, gekoppeld aan een roadmap met uitgebreide nieuwe diensten voor zowel prosumers als bedrijven. C2 Backup for Business is één van de clouddiensten waarmee Synology de bedrijfswereld wil aanspreken.

lees ook

Hoe Synology jou en je bedrijf wil overtuigen met zijn nieuwe C2 Cloud

C2 Backup for Business is momenteel beschikbaar als testversie zonder enige vorm van kosten gedurende 90 dagen. Buiten de trial om kost opslag 34,99 euro per jaar voor 500 GB of 99,99 euro per jaar voor 2 TB. Synology biedt de keuze tussen twee datacenters voor de opslag van gegevens, waarvan ééntje in de EU in Frankfurt.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home