Nutanix versterkt EMEA-kanaal met nieuwe cloudbundels

Nutanix lanceert nieuwe cloudbundels om het partnernetwerk in EMEA te versterken. De bundels zijn in drie versies beschikbaar.

Nutanix biedt drie nieuwe cloudbundels aan. Het idee is om de in 2020 gelanceerde partnerinitiatieven te versterken bij EMEA-partners.

Klanten kunnen met de bundels standaardiseren op het Nutanix Cloud Infrastructuur-platform (NCI). Adam Tarbox, VP van EMEA Channel Sales bij Nutanix, legt daar de voordelen van uit: “Onze NCI-oplossing staat bekend om de vereenvoudiging van IT-omgevingen met een servergebaseerd softwaregedefinieerd model.”

“De nieuwe cloudbundels breiden dit uit om het voor ons partnernetwerk in EMEA eenvoudiger te maken om hybride cloud-infrastructuur, multicloud management, unified storage, database en desktop services-oplossingen aan te kopen.”

lees ook

Nutanix overweegt verkoop na interesse uit sector

Drie versies

De specialist in hyperconverged-infrastructuur biedt drie versies aan. Er is een startersaanbod waarin de kerncomponenten van een hyperconverged omgeving met NCI Starter te vinden zijn. De pro-bundel voorziet NCI Pro en Nutanix Cloud Manager (NCM) beide op cores. De Ultimate Bundels bestaat uit NCI Ultimate en NCM Starter.

NCM kan worden ingezet voor het creëren van een ‘onzichtbare cloud’. Ontwikkelaars worden hierin onder strenger toezicht geplaatst door te controleren wat voor hen zichtbaar is of via een governancebeleid rond resourceverbruik. Zij kunnen ook toegang verkrijgen tot hybride multicloud-resources.

De drie bundels zijn beschikbaar met ondersteuning op productieniveau en kunnen worden aangeboden voor een kerncapaciteit tussen 72 en 192 cores. Dit betekent dat de nieuwe bundels, anders dan voorheen, geen vaste configuratie hebben, maar alleen beperkt zijn op basis van het minimum- en maximumaantal cores.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home