Verschillende applicaties van IBM maken intrede in AWS Marketplace

ibm

IBM zet een groter deel van zijn softwareportfolio online in de AWS Marketplace. Dat kondigt het bedrijf aan op de conferentie van AWS re:Invent 2022.

Vier nieuwe softwareproducten van IBM komen beschikbaar in de AWS Marketplace. Het gaat om de diensten IBM Envizi ESG Suite, IBM Planning Analytics with Watson, IBM Content Services en IBM App Connect Enterprise.

Uiteenlopende applicaties

Envizi ESG Suite helpt bedrijven met het nastreven van hun duurzame en sociale doelstellingen. De app visualiseert hiervoor verzamelde data. Planning Analytics with Watson houdt dan weer andere belangrijke punten voor de bedrijfsdoelstelling bij, zoals de omzet. De applicatie vertelt hoe het bedrijf momenteel presteert, maar ook wat het voor de toekomst kan verwachten.

IBM Content Services bewaart documenten en maakt ze toegankelijk voor werknemers. Administratoren kunnen natuurlijk de toegang tot documenten beperken voor bepaalde gebruikers. De app heeft veel weg van het nieuwe Amazon DataZone, een clouddienst die datamanagement vereenvoudigt.

Tot slot brengt IBM App Connect Enterprise naar de clouddienst. Het gaat om een platform voor het bouwen van integraties waardoor applicaties data met elkaar kunnen uitwisselen. De vier applicaties volgen het SaaS-prijsmodel en bundelen dus software- en infrastructuur-vergoedingen in één prijs. De AWS Marketplace is al aangevuld met de aangekondigde diensten.

Meer diensten

Verder komt IBM Z en Cloud Modernization Stack naar de AWS Marketplace. De applicaties helpen met het overzetten van mainframes en mainframe-applicaties naar de cloud.

lees ook

IBM biedt toegang tot Z-mainframes in de cloud

Tot slot introduceert de nieuwe applicatie IBM Consulting Platform Services. De app moet organisaties ondersteunen bij het beheer van cloudapplicaties.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home