HP introduceert ’s werelds kleinste laserprinter in zijn klasse

HP heeft de nieuwe HP LaserJet Pro M15 en M28- serie onthuld, ’s werelds kleinste laserprinter in zijn klasse. HP mikt met de nieuwe kleine printer op eigenaars van eenmanszaken en kleine bedrijven. Het wordt de goedkoopste laserprinter die HP zal aanbieden en zal 30% kleiner worden dan de vorige generatie. Naar verwachting is deze mei 2018 in België verkrijgbaar. 

Met de HP LaserJet Pro M15- en M28-printers kunnen mobiele werkers gemakkelijk zakelijke documenten onderweg afdrukken en alles scannen vanaf een smartphone of tablet. Hierdoor is het geschikt voor kleine ondernemers. De printers zijn intuïtief, hebben een eenvoudig ontwerp en besparen automatisch energie met HP Auto-on / Auto-off-technologie. Bovendien helpen vooraf geïnstalleerde cartridges gebruikers documenten van professionele kwaliteit direct uit de verpakking te laten afdrukken.

De micro-bedrijfseconomie is nog nooit zo sterk geweest en ondernemers zijn vandaag de dag op zoek naar kleinere ontwerpgerichte producten die minder ruimte innemen”, zegt Premal Kazi, hoofd van Home Business/Micro Solutions bij HP Inc. “We hebben onze nieuwe LaserJet Pro-lijn ontworpen met gebruiksgemak, formaat en betaalbaarheid in het achterhoofd. Hierdoor kunnen kleine ondernemers zich concentreren op het runnen van hun bedrijf, of dit nu thuis, in een gedeelde werkplek of onderweg is.”

De HP Smart App is ontworpen om de printer vanaf een smartphone volledig te bedienen, biedt eenvoudige installatie in een paar minuten, snel scannen naar de cloud, en maakt het makkelijk om benodigdheden te bestellen of van vrijwel overal te printen. Naast de HP Smart App ondersteunen de nieuwe laserapparaten ook Apple AirPrint â„¢; Google Cloud Print, Mopria en Wi-Fi Direct.

Er wordt verwacht dat de nieuwe LaserJet Pro M15 en M28-serie van HP vanaf mei 2018 in België verkrijgbaar zal zijn. De adviesprijs van de nieuwe LaserJet Pro M15 ligt op 89,99- euro en de adviesprijs van de M28-serie van HP ligt op 129,99- euro.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home