EASI neemt het Nederlandse Helvoirt Automatisering over

EASI Helvoirt

Belgisch clouddienstleverancier EASI verovert marktaandeel in Nederland met de overname van Helvoirt Automatisering. Die laatste heeft een flinke expertise in IBM-technologie opgebouwd en past daarmee prima bij EASI dat IBM Platinum Business Partner is.

Huidig CEO van Helvoirt Automatisering, Rudi van Helvoirt, blijft aan boord en gaat als technisch directeur de dagelijkse leiding vormgeven. De overname biedt extra capaciteit en flexibiliteit in Nederland voor EASI.

EASI richt zich daar in eerste instantie op security, cloud en infrastructuurbeheer voor IBM Power en VMware (Intel)-omgevingen. “We zijn bijzonder tevreden dat Rudi het team in EASI in Nederland komt versterken,” zegt Thomas Van Eeckhout, CEO van EASI. “Van Helvoirt beschikt over specifieke kennis van IBM, wat het voor ons een interessante partner maakt. Ze zijn een waardevolle aanvulling op ons dienstenportfolio.” 

IBM-expertise

“Dankzij hun jarenlange band met IBM sluit hun expertise naadloos aan op de onze”, zegt Rudi van Helvoirt. “Bovendien biedt dit een mooie kans op schaalvergroting. Daarnaast hebben we in EASI een betrouwbare partner gevonden die onze visie deelt. Ze stellen net als wij kwaliteit en persoonlijke, betrouwbare services voorop.”

EASI benadrukt dat voor de klanten van Helvoirt Automatisering niets verandert. De traditionele aanspreekpunten blijven behouden. Enkel het bestaande kantoor verhuist naar die van EASI in ‘s-Hertogenbosch.

EASI versterkte eerder dit jaar nog zijn cloudaanbod in België met de overname van ICT Architect. De diensten van ICT Architect werden volledig binnen het bedrijf geïntegreerd. Eind vorig jaar sloegen EASI en Destiny nog de handen in elkaar om een totaaloplossing aan te bieden. Klanten kunnen vandaag clouddiensten van EASI afnemen, waarbij Destiny de connectiviteit voorziet.

Tip: EASI versterkt cloudaanbod met overname ICT Architect

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home