EASI en Destiny slaan handen in elkaar voor connectiviteit naar de cloud

cloud

De Belgische clouddienstleverancier EASI bundelt de krachten met telecomspecialist Destiny om klanten een totaaloplossing aan te bieden. Die kunnen voortaan clouddiensten van EASI afnemen, waarbij Destiny in connectiviteit voorziet.

Door hun diensten te integreren worden eindklanten voorzien in een totaalpakket met volledige controle op de kwaliteit van zowel de oplossingen als de levering ervan. “We zien dat de Belgische kmo-markt onderbediend wordt op dit vlak en willen hier samen iets aan doen”, vertelt Daan De Wever, CEO van Destiny.

“Klanten kunnen clouddiensten van EASI afnemen, waarin Destiny dan voorziet in redundante connectiviteit”, vult Thomas van Eeckhout, managing partner van EASI, aan. “Zo hebben de bedrijven in het middensegment slechts één aanspreekpunt voor het totaalpakket en kunnen we verzekeren dat de kwaliteit van de dienstverlening gestroomlijnd is met die van ons.”

Dat ene aanspreekpunt is belangrijk. Het betekent daarnaast ook meer beheersbare kosten en een proactieve communicatie. Dat zijn zaken waar heel wat bedrijven in het middensegment vandaag naar op zoek zijn, denken ze bij EASI en Destiny.

Klanten blijven weliswaar de keuze behouden om al dan niet voor de totaaloplossing te kiezen. De samenwerking betekent vooral dat EASI voortaan de diensten van Destiny gaat aanbieden in combinatie met zijn oplossingen. Destiny wordt op zijn beurt ook klant bij EASI, zo weet Data News.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home