AWS biedt als eerste cloudplatform Celonis EMS op Red Hat OpenShift Service aan

aws

AWS is de eerste clouddienst die Celonis Execution Management System (EMS) op Red Hat OpenShift zal aanbieden. Dat maken Red Hat, IBM en Celonis samen bekend.

In april wist Celonis een partnerschap binnen te slepen met IBM. Door die zet werd de business consulting-tak van IBM verweven in het EMS.

IBM voegde zo de mogelijkheid toe om data te analyseren vanuit processen zoals supply-chain management en finance. Ook werd het mogelijk om zwakke plekken te analyseren en oplossingen aan te bevelen.

Celonis van zijn kant zette door het partnerschap het systeem over naar Red Hat OpenShift. Dat platform bevindt zich in de portefeuille van IBM.

Nu ook in de cloud

Celonis EMS is nu dus ook in de cloud algemeen beschikbaar. Dat maken de verschillende partners gezamenlijk bekent. De clouddienst wordt in Red Hat OpenShift Service on AWS (ROSA) aangeboden. ROSA biedt een kant-en-klaar applicatieplatform waarmee organisaties eenvoudiger gecontaineriseerde applicaties op OpenShift on AWS kunnen bouwen, schalen en beheren.

In de toekomst wordt verwacht dat Celonis EMS ook bij andere clouddiensten zal worden aangeboden. Onder de uitbreidingsmogelijkheden worden verschillende platformen genoemd: Google Cloud Platform, IBM Cloud en Microsoft Azure.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home