Belgische Novutech neemt leiding over NetSuite-team van Fast Four

Jan Snyers (Zone&Co), Frederic Szikora (Novutech) en Maxime Lothe (Novutech)

Fast Four wil zich meer toespitsen op de NetSuite-applicaties, waardoor de afdeling rond ERP-implementatie moet verhuizen. Het Belgische Novutech neemt het team over.

Fast Four werd opgericht in 2012 als eerste NetSuite-partner in de Benelux. Nu wil het bedrijf zich meer specialiseren op de succesvolle NetSuite-apps. Deze richting gaat het bedrijf op na de overname door Zone&Co in 2022.  

Novutech

Voor het Solution Provider-team was er geen plaats meer in deze plannen. Het Belgische Novutech verwelkomt het team met open armen. Het bedrijf bestaat sinds 2019 en zet zich in de markt als NetSuite-specialist. NetSuite is ERP-software in de cloud van Oracle waar kleine en middelgrote bedrijven mee aan de slag kunnen.

lees ook

Meer dan de som van de delen: waarom Oracle zich uniek voelt met zijn SaaS-aanbod

Novutech breidt zijn expertisegebied bovendien uit en wordt ook reseller van de softwarelicenties in de Benelux. Het voordeel voor de klant is dat hij slechts één aanspreekpunt heeft, ongeacht zijn of haar noden voor wat betreft licenties, installatie, ontwikkeling of opleiding.

Uitbreiding naar Nederland

De Belgische specialist weet door de overname een plaats te veroveren op de Nederlandse markt. Het bedrijf was al actief in België, Frankrijk en Denemarken. De overname betekent een uitbreiding van achttien NetSuite-professionals. Zij versterken het bestaande team dat al uit dertig consulenten bestond. “Zo worden we het grootste NetSuite-adviesteam in continentaal Europa”, schrijft Novutech in de aankondiging.    

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home