AWS introduceert Deadline Cloud voor cloudgebaseerde grafische rendering 

aws

Amazon lanceert een nieuwe dienst Deadline Cloud voor grafische rendering op de cloud van AWS. 

Amazon introduceert Deadline Cloud, een nieuwe service waarmee klanten pijplijnen voor het renderen van grafische en visuele effecten op de cloud van AWS kunnen implementeren en opschalen. Deze nieuwe dienst is gericht op de media- en entertainmentindustrie en wordt gelanceerd in het kader van de aankomende National Association of Broadcasters conferentie in Las Vegas later deze maand. Amazon Cloud is in Europa momenteel enkel beschikbaar in Frankfurt en Ierland. 

Cloudgebaseerde grafische rendering

Deadline Cloud is voornamelijk bedoeld voor klanten uit de media- en entertainmentsector, maar leent zich ook perfect voor architectuur en engineering. Klanten kunnen AWS-computing gebruiken om inhoud voor tv-programma’s, films, advertenties of videogames weer te geven. “We bevinden ons op een kantelpunt in de industrie waar de vraag naar VFX van renderingkwaliteit en de hoeveelheid content die wordt gemaakt met behulp van generatieve AI groter is dan de on-premises renderfarmcapaciteit van klanten”, aldus Antony Passemard, algemeen directeur van Creative Tools bij AWS.

lees ook

AWS volgt Google Cloud en laat klanten kosteloos gaan 

Klanten worden op basis van een opstartwizard begeleid vanaf het configuratieproces tot de finale rendering. Bovendien zit Elastic Compute Cloud-instances vervat in Deadline Cloud, dat het netwerk en de rekeninfrastructuur beheert. Deadline Cloud omvat een overzichtelijk dashboard van de te analyseren logboeken en voor het bekijken van lopende rendertaken en kosten. Bovendien zijn klanten in staat om hun eigen softwarelicenties van derden te koppelen aan de service, of kunnen ze gebruikmaken van op gebruik gebaseerde licenties voor rendering met bestaande renderingtools en engines.  

Deadline Cloud is momenteel beschikbaar in het oosten van de VS, Azië-Pacific en Europa, meer bepaald Frankfurt en Ierland.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home