VanRoey voor de helft overgenomen door investeringsfonds ex-Telenet-topman

Fortino Capital Partners neemt een belang van 50 procent in VanRoey.be: een ICT-dienstverlener uit het Turnhoutse.

VanRoey.be, een managed ICT-speler die wereldberoemd is in de Kempen, wordt voor de helft eigendom van Fortino Capital Partners. Dat investeringsfonds stond mee aan de wieg van Teamleader en wordt onder andere door ex-Telenet-topman Duco Sickinghe beheerd. Het management van VanRoey verwacht dankzij de samenwerking met Fortino beter te kunnen groeien.

Nieuwe groeifase

“Wij zien in Fortino de geschikte partner om de volgende fase van onze groei aan te vatten. Hierbij blijven we trouw aan onze kernwaarden om klantgericht en kwalitatief te werken”, zegt General Manager Pat Van Roey. Hij blijft aan de top van het bedrijf staan.

Steven De Troyer, Partner van Fortino Capital, is onder de indruk van het parcours van VanRoey de afgelopen 30 jaar: “Door een brede waaier aan oplossingen op het gebied van werkplekbeheer, cybersecurity, managed services, infrastructuur en procesoptimalisatie is VanRoey.be een cruciale IT partner voor haar klanten.”

VanRoey.be heeft vandaag ongeveer 175 medewerkers op vier locaties: Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen. Het bedrijf zorgt voor operationele ontzorging op het vlak van IT-infrastructuur in de cloud en on-premises bij meer dan 550 klanten. Wat de samenwerking en de bijhorende financiële boost precies teweeg zal brengen, is nog niet duidelijk.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home