Smals wil in 2023 de helft meer werknemers aanwerven dan in 2022

job markt it

Smals, de gemeenschappelijke ICT-organisatie van de Belgische overheden in de sociale zekerheid en de gezondheidszorg, wil in 2023 maar liefst 300 medewerkers aannemen.

In 2022 gingen liefst 198 nieuwe medewerkers aan de slag bij Smals. Daarmee groeide het totale aantal medewerkers naar 2.092 eind vorig jaar. In 2023 zullen deze aantallen nog een stuk hoger liggen, met ruim 300 geplande aanwervingen.

Frank Robben, CEO van Smals: “Om onze overheden ‘shared services’ van hoge kwaliteit aan te bieden, rekenen we op de competenties en de motivatie van onze medewerkers. Door hun inzet, leervermogen en hun unieke domeinkennis blijft de vraag naar onze diensten groeien. We blijven daarom ook dit jaar interessante jobs bieden voor professionals die een positieve bijdrage willen leveren aan e-government en e-health.”

Samen met die ambitie meldt Smals dat het dit jaar voor de vijftiende keer op rij het certificaat ‘Top Employer’.

Eerder deze maand verlengde Smals nog het raamcontract met ProUnity om externe experts aan te werven. Hiermee kunnen ze naast eigen medewerkers in loondienst ook gericht extern ICT-talent inzetten, zoals freelancers en professionals uit de privésector.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home