ServiceNow vernieuwt applicaties en brengt automatiseringsoplossing uit

ServiceNow krijgt een nieuw applicatiedesign. Het bedrijf kondigde vandaag zelf de Now Platform San Diego-uitgave aan in een persbericht. Daarnaast wordt Automation Engine uitgebracht, waardoor ontwikkelaars eenvoudig RPA-oplossingen in hun bedrijf kunnen introduceren.

De Now Platform San Diego-release steekt applicaties van ServiceNow in een nieuw jasje. “Met onze Now Platform San Diego release bieden we digitale leiders de mogelijkheid om slimmere, snellere en betere manieren van werken te creëren, waarmee organisaties het volledige potentieel van hyperautomatisering kunnen benutten”, vertelt Chirantan Desai, chief operating officer bij ServiceNow.

Een applicatie die bijvoorbeeld vernieuwd werd, is Next Experience. Daar krijgen gebruikers een overzicht van hun taken en kunnen zij eenvoudig aflezen welke taak de meeste urgentie heeft. Gebruikers kunnen rekenen op nieuwe iconen, typografie en illustraties. De onderdelenbibliotheek kreeg ook een opfrisbeurt.

Automation Engine

Automation Engine is een hulpmiddel voor ontwikkelaars. De tool combineert Integration Hub met robotic process automation (RPA). ServiceNow heeft een grotere ingang gevonden in de RPA-markt door de overname van Intellibot vorig jaar.

Ontwikkelaars kunnen met Automation Engine aan de slag om automatisering sneller te introduceren binnen hun eigen bedrijf. Binnen de tool maken ontwikkelaars daarvoor gebruik van de low-code-oplossing van ServiceNow.

Tot slot kunnen gebruikers via de tool RPA Hub raadplegen. Daar vinden zij een overzicht van de robots en kunnen zij de robots monitoren. Nieuwe robots kunnen gebruikers toevoegen met RPA Desktop Design Studio. In de tool kunnen robots ontworpen, getest en gepubliceerd worden.

Branchespecifieke oplossing

Tijdens het redesign heeft ServiceNow in het bijzonder gedacht aan de bank-, verzekeraars- en technologiesector. Deze sectoren krijgen door de nieuwe uitgave volgens ServiceNow unieke oplossingen toegereikt.

Geïnteresseerde gebruikers kunnen onmiddellijk een kijkje nemen in de nieuwe uitgave van het Now Platform.

lees ook

ServiceNow werkt aan mobiele apps voor real-time inzichten

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home