SAP Mobile Start beschikbaar voor iOS

SAP lanceert de applicatie SAP Mobile Start voor iPhone- en iPadgebruikers. De helpt organisaties in het voorblijven van de concurrentie, vormt een toegangspoort tot andere SAP-applicaties en toont relevante bedrijfsinformatie, op ieder moment.

SAP schat dat 70 procent van de bedrijfsinteracties via een smartphone verliepen in het afgelopen jaar. Het wordt gebruikt om op de hoogte te blijven en de concurrentie voor te blijven met een directe uitvoering van opdrachten. Reden genoeg om in te zetten op mobiele technologieën.

Het was al eerder aangekondigd, maar nu lanceert SAP de SAP Mobile Start app. Althans voor iPhone en iPad. Een Android-versie van de app is nog in de maak. SAP verwacht dat die versie ergens in de komende maanden wordt uitgerold.

Buiten kantoor ook op de hoogte

Het functioneert als toegangspoort naar de bedrijfsapplicaties van SAP voor het uitvoeren van ‘micro-experiences’. Met dit woord worden de kleine interacties met je smartphone aangeduid. In enkele seconden heb je bedrijfsrelevante updates binnen en kun je vereiste acties ondernemen.

Als voorbeeld haalt SAP een projectmanager aan. Die functie vereist goed op de hoogte te zijn van de verschillende zaken die nodig zijn om een project te leveren dat voldoet aan de eisen van de klant. Hiervoor hebben zij altijd toegang nodig tot relevante data. Die toegangspoort voorziet SAP Mobile Start.

De applicatie is volledig aan te passen naar je eigen werkstijl, wat je ondersteunt bij het uitvoeren van je dagelijkse taken. “In een wereld waar mobiele apps snel ontwikkelen en iedereen altijd verbonden is, biedt SAP Mobile Start u een intuïtief, gepersonaliseerd platform van waaruit u uw bedrijfsrelevante ervaringen kunt lanceren”, zegt Vincent Kruse, SAP Innovation Lead bij Deloitte.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home