SAP Concur lanceert Verify, een slimme tool voor onkostencontrole

SAP

SAP Concur lanceert met Verify een nieuwe tool voor betere onkostencontrole. Het checkt automatisch onkosten op diverse problemen en anomalieën op basis van vooropgestelde regels.

Verify past een bibliotheek van AI en ML-detecties toe om potentiële uitgaveproblemen aan het licht te brengen. Het baseert zich op tientallen miljoenen onkosten en bonnetjes binnen het SAP Concur-platform. Verify wordt als add-on beschikbaar gesteld binnen de Concur Expense software volgens SAP.

SAP gebruikt artificiële intelligentie en machine learning om decennia aan onkostendata en ervaring in te zetten om lastig te detecteren problemen te herkennen, aldus het bedrijf. “SAP Concur reis- en onkosten ML-modellen die worden ingezet voor Verify, lopen al sinds een jaar parallel met onze Intelligent Audit-producten. Het resultaat is een fijn getuned model dat alle klanten direct kunnen gebruiken.”

SAP nam Concur in 2014 over en maakt sinds vorig jaar deel uit van de SAP Intelligent Spend-groep naast SAP Ariba en Fieldglass. Het onkostenplatform van Concur werd specifiek ontwikkeld om het reis- en onkostenecosysteem van klanten, leveranciers en ontwikkelaars te documenteren via de cloud.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home