Microsoft start met pre-order van HoloLens 2 Industrial Edition

microsoft hololens 2

Een jaar na de introductie van de HoloLens 2, komt Microsoft met een industriële versie onder de noemer HoloLens 2 Industrial Edition. De nieuwe augmented reality-bril is vanaf de lente beschikbaar.

Microsoft HoloLens 2 is ondertussen anderhalf jaar beschikbaar voor zakelijke gebruikers wereldwijd om mee te experimenteren of om effectief in productie te gebruiken. Microsoft claimt interessante cases te hebben met onder andere Lockheed Martin en Mercedes-Benz USA die de HoloLens 2 in productie gebruiken.

Wij mochten zelf ook kort aan de slag met de bril bij de lancering. Lees onze uitgebriede preview van de Microsoft HoloLens 2 hier.

Microsoft heeft nu de HoloLens 2 Industrial Edition voorgesteld. De nieuwe bril komt er op vraag van bedrijven die in rigoureuze omgevingen moeten opereren die worden geregulariseerd door industrie-certificeringen. De nieuwe Industrial Edition draagt daarom de ISO 14644-1 Class 5-8 en UL Class I, Division 2 rating om in omgevingen zoals een clean room bij halfgeleiderfabrikanten en farmaceutische bedrijven te gebruiken.

De Microsoft HoloLens 2 Industrial Edition is vanaf de lente beschikbaar en kost 4.950 dollar. Pre-orders kunnen nu worden geplaatst. De augmented reality-bril komt met twee jaar garantie en een snelle vervangingsprocedure bij problemen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home