Microsoft blaast CES 2022 ook af

ces

Na Intel, Lenovo, Meta, Amazon en Google kondigt ook Microsoft aan niet fysiek aanwezig te zijn op CES 2022 in Las Vegas. Daarmee is het één van de laatste grote namen om het evenement te annuleren. Het bedrijf zal zijn digitale plannen wel doorvoeren.

CES 2022 loopt wel degelijk leeg. Na andere grote namen als Meta, Google en Lenovo, schrapt Microsoft nu ook zijn fysieke aanwezigheid op het evenement.

Digitale deelname

In een statement aan TechCrunch laat het bedrijf weten dat de gezondheid en het welzijn van de werknemers prioritair is, gezien de opmars van de omikronvariant. Microsoft zal digitaal wel zijn Partner Innovation Experience en Automotive Press Kit uit de doeken doen. Zo zal het nieuwe toestellen, oplossingen en innovaties van verschillende partners voorstellen.

CTA blijft geloven

De Consumer Technology Association (CTA) blijft echter wel geloven in het fysieke evenement, ondanks vele annulaties. Volgens de organisatie worden er strenge veiligheidsmaatregelen in acht genomen, zoals een vaccinatiecheck, het dragen van mondmaskers en het bewaren van de nodige afstand. Bedrijven die echter liever online willen deelnemen, kunnen dit zonder problemen doen.  

lees ook

CES 2022 loopt leeg nu Lenovo, Intel en Google fysieke aanwezigheid annuleren

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home