Lezersonderzoek rond duurzame IT: vul in en steun River Cleanup

eco groen green itdaily

Hoe sterk is jouw organisatie of het bedrijf waarvoor je werkt vandaag bezig met duurzaamheid? Welke doelen zijn er en is er een specifiek beleid voor IT-hardware? Laat je stem horen in ons grote duurzaamheidsonderzoek. ITdaily en Dell Technologies doneren 10 euro voor elke ingevulde survey aan River Cleanup.

Duurzaamheid binnen ondernemingen is vandaag belangrijker dan ooit, maar hoe sterk zijn we ermee bezig? Om op die vraag een antwoord te vinden, lanceren we in samenwerking met Dell Technologies een uitgebreid duurzaamheidsonderzoek. We gidsen je doorheen een resem vragen om te peilen hoe sterk jouw organisatie bezig is met duurzaam ondernemen.

Na twee weken analyseren we alle input en publiceren we een uitgebreid rapport op ITdaily. Hoe meer inzendingen, hoe verfijnder het resultaat én je steunt er ook River Cleanup mee.

Voor elke deelname doneren ITdaily en Dell Technologies namelijk 10 euro aan River Cleanup om onze rivieren meer plastic vrij te maken. Tot nu toe haalden ze al 1.000.000 kg plastic uit rivieren wereldwijd. Interesse om als vrijwilliger je handen uit de mouwen te steken? Kijk hier welke rivieren binnenkort aan de beurt komen.

Hartelijk dank alvast voor jouw tijd!

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home