Lab9 opent nieuw service en logistiek center in Kortrijk

Lab9

Lab9 Pro heeft een nieuw service en logistiek center geopend in Kortrijk waar particuliere en businessklanten terecht kunnen voor Apple-herstellingen.

Het nieuwe center ligt naast het hoofdkantoor van de Lab9 Group, in de Dumoulinlaan in Kortrijk. Lab9 is de grootste Apple Premium Reseller van België en heeft naast het nieuwe center 26 Lab9 Stores voor verkoop en herstellingen van Apple-producten. Met het nieuwe service en logistiek center wil Lab9 anticiperen op de logistieke uitdagingen van de technologiemarkt. In mei nam de groep nog 15 Switch-winkels over.

Grotere stock

Het servicecenter ligt in een industriezone en daarmee wil het bedrijf nog meer de kaart van B2B trekken. Bovendien zal het center dienen als centrale opslagplaats. “We vergroten met dit center onze capaciteit. Door op grotere schaal te werken kunnen we meer producten verkopen en sneller bij de klant krijgen”, zegt CEO Geert Coolman. Met de nieuwe investering komt een prijskaartje van 160.000 euro.

“We proberen onze klanten maximaal te ontzorgen. Door gebouw naast het hoofdkantoor in te richten als service en logistiek center hoeven onze klanten niet meer naar een winkel in een stadscentrum. Dit center is vlot bereikbaar via de snelweg en aan het gebouw zijn ruim voldoende parkeerplaatsen voorzien.”

Pick-up & return

Voor bedrijven zet Lab9 sterk in op pick-up & return. Dankzij deze dienstverlening moet de klant zich niet meer verplaatsen. Een koerier pikt het toestel op en na herstelling krijgt de klant het terug thuis bezorgd. Tijdens de garantieperiode is de service gratis. In het nieuwe center kunnen klanten terecht voor same day iPhone-herstellingen.

Lab9 Pro heeft al bijna 30 jaar ervaring als systeemintegrator in de IT-sector (B2B) op de creatieve markt. Daarbij lag de focus in de beginjaren op digitale transformatie en integratie van Adobe software en Microsoft 365-oplossingen op Apple-platformen. Sinds de oprichting kende het bedrijf een gestage groei. In 2021 boekte Lab9 Pro een omzet van 39 miljoen euro. In 2007 richtte het bedrijf Lab9 Stores op. De Apple Premium Reseller telt 26 winkels over heel België.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home