Integrator Insight neemt Europese software-ontwikkelaar Amdaris over

Insight Enterprises neemt Amdaris over. De grote integrator wil met de acquisitie extra expertise inzake softwareontwikkeling aan zijn portfolio toevoegen.

Insight koopt de Britse softwareontwikkelaar Amdaris. Amdaris heeft zijn hoofdkwartier in het VK maar bezit ook verschillende vestigingen op het Europese vasteland. Het bedrijf is gespecialiseerd in softwareontwikkeling en ondersteuning en consultancy bij de digitale transformatie van ondernemingen. Insight wil zijn eigen portfolio van oplossingen uitbreiden met de overname.

Amdaris is geen kleine garnaal en heeft meer dan 800 mensen in dienst. Het bedrijf ondersteunt digital transformatieprojecten en mag zich een Microsoft Gold Certified Partner noemen. Amdaris ondersteunt bedrijven via de outsourcing van experts en voorziet maatoplossingen voor zowat alle digitale uitdagingen on-premises en in de cloud.

Beter voor de klanten

“Met de toevoeging van Amdaris zal Insight aanzienlijk groeien, zijn technologische capaciteiten versterken en een breder scala aan diensten en oplossingen kunnen aanbieden aan klanten in EMEA”, zegt Adrian Gregory, president van Insight EMEA over de acquisitie.

Beide partijen stippen aan dat de integratie een positief verhaal wordt voor hun respectievelijke klanten, die zo toegang krijgen tot meer capaciteiten en expertise. De modaliteiten van de overname deelt Insight niet. Zo is het overnamebedrag onduidelijk, alsook de mate waarin Amdaris geïntegreerd zal worden bij Insight.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home