Insightz.io biedt Netflix-platform voor events en webinars

insightz

Brewery of Ideas lanceert Insightz.io, een nieuw digitaal platform waar je à la carte presentaties en virtuele events kan terugvinden. De content is 24 op 7 beschikbaar voor Vlaamse bedrijven en andere geïnteresseerde instellingen.

Conferenties en wekelijkse ‘executive briefings’ worden voortaan georganiseerd in een webinar-formaat omwille van het coronavirus. Meestal worden die een platform als Teams of Zoom gehost, om daarna te verdwijnen. Met Insightz.io wil Brewery of Ideas een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform aanbieden voor allerlei videocontent.

Peter Buelens, zaakvoerder en oprichter: “Het platform biedt in plaats van filmthema’s zoals bij Netflix conferentiethema’s. In de plaats van films krijg je presentaties die de geregistreerde deelnemer kan bekijken waar en wanneer hem of haar dat het beste schikt.”

Curatoren

Voor het organiseren en het bij elkaar brengen van de juiste content doet Insightz.io beroep op curatoren die het domein goed beheersen en die mee de kwaliteit bewaken, vandaar ook het begrip ‘curated content’. Zo engageerden zich reeds enkele belangrijke actoren om die rol op zich te nemen, waaronder prof. Georges Ataya (Solvay Business School), Ulrich Seldeslachts (LSEC), Gerrie Smits (expert blockchain), Tom Sorgeloos (expert IoT en telecom) en Eddy Willems (Cyberexpert).

Registeren is vandaag geheel gratis. Het platform kijkt ook naar de toekomst dankzij een volgens Buelens end-to-end schaalbaar platform met veel potentieel. Denk daarbij aan het leveren van conferenties op maat. Meer informatie kan je op het platform zelf vinden.

Tip: Waarom virtuele conferenties ook na de pandemie zullen blijven

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home